Beste en Goedkoopste Webhosting Bedrijven voor Iedereen

Goede webhosting is een absolute must voor iedere website eigenaar. Het probleem is echter dat goede webhosting voor jouw website soms erg duur kan zijn. Zeker voor website eigenaren die pas net begonnen zijn met hun bedrijf of website is dit vaak een bedrag dat je liever niet wilt betalen.
Dit is dan ook precies de reden dat ik heb besloten om onderzoek te doen naar de beste en goedkoopste webhosting bedrijven voor iedereen. Met deze lijst van goede en goedkope webhosting bedrijven kan jij jouw eigen website supergoedkoop hosten en weet je zeker dat dit goed en zonder problemen gebeurt.

Hieronder ziet u eerst een kort overzicht van de beste en goedkoopste webhosting bedrijven. Voor meer informatie kunt u naar beneden scrollen en kunt u alles lezen van deze bedrijven.

Versio: Klik hier voor versio

 

Goedkoopste webhosting bedrijf versio: Klik hier om naar versio te gaan

Versio is mijn persoonlijke favoriet en is het hostingbedrijf waar al mijn sites gehost staan. Ze zijn supergoedkoop, zeker als je net wilt beginnen. Verder hebben ze geweldige support die bijna 24-7 bereikbaar is. Ze antwoorden snel op tickets en ze garanderen je 99,9% uptime op je website. Dit betekend dat hij bijna nooit offline gaat. Als je ietsjes duurder gaat krijg je zelfs 100% uptime op je website doordat hij gehost staat in de cloud, maar dat is naar mijn idee niet eens nodig.

Wat kost de goedkope webhosting bij Versio?

 • Webhosting Nederland vanaf €0,50 per maand.
 • Webhosting België vanaf €0,50 per maand
 • Webhosting Engeland vanaf €0,50 per maand.

In alle drie deze pakketten zit het volgende.

 • 1500 mb schijfruimte
 • 20 gb dataverkeer
 • Tot 25 domeinen hosten
 • Onbeperkt e-mail boxen
 • Onbeperkt mysql boxen
 • Installatie van WordPress, Joomla, magento en veel meer met 1 druk op de knop.

Daarnaast krijgt u voor maar €1,- per maand een gratis sitebuilder die het maken van uw website nog eenvoudiger maakt.

Versio heeft nog veel meer verschillende goedkope webhosting pakketten. Zoals uitgebreidere pakketten met meer schijfruimte of dataverkeer maar dat heb je nu waarschijnlijk nog niet nodig. Ook heeft Versio speciale pakketten voor WordPress hosting, Joomla hosting en magento hosting. Ook dit is niet nodig maar kan toch erg handig zijn.

Goedkope webhosting aanvragen bij versio

Wat kost het registreren van een domeinnaam bij Versio?

Ook het registreren van een domeinnaam is supergoedkoop bij versio. Dit kan namelijk al vanaf €3,24 per jaar. Hieronder ziet u een overzicht met de prijzen van de meest gebruikte domein extensies.

Registreren .nl domeinnaam: €3,24

Registreren .be domeinnaam: €4,24

Registreren .eu domeinnaam €4,24

Registreren .com domeinnaam: 7,99

Voor alle andere domeinnamen kan je naar de site van versio toegaan.

Goedkoop domeinnaam registreren bij versio

 

Wat kost reseller webhosting bij versio?

Wil jij zelf hosting verkopen aan jouw klanten? Dat kan met behulp van reseller hosting. Ook dit is supergoedkoop bij Versio.

 • Reseller webhosting Nederland vanaf €0,99 per maand.
 • Reseller webhosting België vanaf €0,99 per maand
 • Reseller webhosting Engeland vanaf €0,99 per maand.

Goedkope reseller webhosting aanvragen bij versio

Goedkope webhosting met domeinnaam registreren

Als jij een nieuwe website wilt starten voor jouw bedrijf of gewoon omdat je het bouwen van websites je hobby is dan is het in veel gevallen verstandig om goedkope webhosting met domeinnaam te registreren. Dit houd namelijk is dat je niet moeilijk hoeft te doen om jouw domeinnaam te koppelen aan je goede maar goedkope webhosting pakket. Je kunt dit namelijk eenvoudig aan elkaar koppelen via de website van het bedrijf. Door je goedkope webhosting samen met je domeinnaam bij hetzelfde bedrijf te registreren verzeker je jezelf er dus van dat je geen onnodig gezeik krijgt bij je goedkope maar goede hosting provider.

Beste webhosting

Dat je een goedkope domeinnaam wilt met een goedkoop webhosting pakket betekend natuurlijk niet dat je niet de beste service wilt. Zoals we allemaal weten is goedkoop in de meeste gevallen duurkoop. Gelukkig is dat niet altijd het geval. De goedkope webhosting bedrijven die ik in deze lijst heb toegevoegd zijn niet alleen goedkoop maar ook enorm goed. Zo goed zelfs dat je ze kunt plaatsen bij de beste webhosting bedrijven van Nederland. Je kunt er bij deze geweldig goede webhosting bedrijven dus vanuit gaan dat je de beste service krijgt.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *